Results 1 to 2 of 2

Thread: Sradjivanje!

 1. #1
  Zastavnik
  Join Date
  Jul 2011
  Location
  Zemun
  Posts
  24
  Karma
  9

  Post Sradjivanje!

  Mnogo mrzim kada na Zmurci igraci saradjuju, evo imam demo gde jedno 3 mape jedno 4,5 igraca saradjuje a posle se i jos ubacilo u tu pricu pa oce i oni da ih neko postedi, nisam mogo ni jednu rundu da prezivim, svi mene jure a druge postede, mislim nije fer..

  Ovako, sve je zapocela JeLeNa tako je valjda nick, koja uvek trazi da je neko postedi a za uzvrat ce i ona da postedi tog nekog, tako da je ona upadala u ct svaku rundu,zatim nick PFT 2+2... ne znam tacno nick tak nesto, je stalno pustao jelenu da ostane tako je i ona njega, zatim se umeso i Zeky pa su i njega pustali, onda je doso i Avatar pa su i njega pustali i posto su se svi zajedno sporazumeli ko ce koga da pusti i da prezivi, osto sam samo ja i svi su mene ubijali! -.- Evoo demo, i voleo bih da ih kaznite nekako, jer ovo nije prvi put, nego ova JeLeNa kad god nema admina ona to radi!! Jos folira da je '93 godiste i da ima mnogo iskustva, i kako smo mi za nju klinci i ona je nesto vrhovna ispred nas, devojka nema 2 grama mozga..

  http://www.megaupload.com/?d=6384NHJO

 2. #2
  Zastavnik
  Join Date
  Jun 2011
  Posts
  35
  Karma
  9

  Re: Sradjivanje!

  Hvala ti za obavestenje 3nemy. Potrudi cu se da nema problema o saradnju ako sam ja tu Ima par admini koje isto saradjuju na zmurku i koje ljude slay posto su njega ubili,koje smaraju/psuju/vredjaju na mic,koje kickuju/slapuju/banuju etc. Ali nikako nema kaznju.

  Poslao sam ti Pm

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •