Čast nam je da vam predstavimo naš novi sajt.
(Trenutno sajt je i dalje u fazi razvoja tako da ukoliko nađete neku grešku, prijavite je ovde.)
Pratite nas i na fejsbuku, uskoro očekujte još dosta iznenađenja!
www.cybershark.rs
Čast nam je da vam predstavimo naš novi sajt.
(Trenutno sajt je i dalje u fazi razvoja tako da ukoliko nađete neku grešku, prijavite je ovde.)
Pratite nas i na fejsbuku, uskoro očekujte još dosta iznenađenja!
www.cybershark.rs
Super je Odradjen samo ovo za Samp 30slota ja kolko znam ima od 300 400 slotova
Profesionalno povracam nedeljom
Lepo lepo![]()
punisher1389: Kad te se budem docepao dax, ni VMA te nece zakrpiti
Extra je..Boje su lepo slozene....Urednost na 1 mestu![]()
Neke ptice umiru dok lete,neke price ubiju dok se smejes.
Bolje nego pre..![]()
Cybershark.rs
A sto ne maknete bjelinu ,glupo je,strci na kilmetar.Maknite bijelu,probajte sa sivom izgledalo bi bolje..
Odlicno ste odradili novi sajt sve pohvale![]()
Extra je sajt odradjen ...Sve pohvale
Odlican,samo imam jednu primedbu..
Zasto su "kontakt" i "igraonice" dugmad u navibaru prekrivaju malo "game-panel" "forum" i "Game Hosting"
Malo bolje to sredite![]()
Eih, pa naravno da se navibaru kad ja nesam kodir'o![]()
Meni je jedino mocan mygame, moze gs mnogo bolje.
Meni je sve dobro![]()
Bio sam slobodan da vam pokazem sta treba da ispravite na Narusi server za samp
evo ja sam to bio prepravio (koristeci inspect elements u google chrome) i sliko kako treba da uradite
ne bilo vam mrsko da uradite ovo sto sam vam pokazo meni je za to trebalo 3-5 minuta ,nije puno posla al zabada za oci ostalima a i meni![]()
Nemanja Velickovic
EX CyberShark.RS AdministratorStudentski predstavnik u Studentskom parlamentu Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u BeograduClan organizacije ''Grupa za SPEKOF''Clan ''Saveza studenata Beograda''
o hvala hvalapotrudicu se da nadjem sve bugove i prijavim ih
![]()
Nema vise bagova sigurno![]()
Nemanja Velickovic
EX CyberShark.RS AdministratorStudentski predstavnik u Studentskom parlamentu Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u BeograduClan organizacije ''Grupa za SPEKOF''Clan ''Saveza studenata Beograda''
nazalost ima :'D
........../ŻŻ/)......................(\ŻŻ\..........
........./Ż.//.........................\\.Ż\........
......../..//...........****...........\\..\........
../´Ż`/' /´`\......Cheaters....../´`\ '\`´Ż\..
./ '/ / / /¨/Ż\......................../Ż\¨\ \ \ \' \.
( '( ´ ´ Ż\/' ).......................( '/\Ż ` ` )' )
Nemanja Velickovic
Sto se svadjate.. -.-'' Ako ima Bag posaljes UrOS-u na PM i sredice.. -.-'' Ae sad da se bijemo sto sam nasao bug..![]()
Neke ptice umiru dok lete,neke price ubiju dok se smejes.
Evo na google chrome
http://www.dodaj.rs/f/3l/Gn/l8Cd0Ny/untitled.png
[
ima jedna greska u u Demo gpanel ja idem Try Demo sve mi je ukucano ja idem Login nece da udje...sad nzm dal je to na neki nacin do mene ili je do vas...
http://clip2net.com/s/1qRHC
e'o greškica kad sam naruciovao server
mozda tako treba da bude..
Extraa odradjenoo![]()
Svaka cast !
super odradjeno
Pozdrav, uplatio sam server 5. marta i poslao uplatnicu.. Da li treba da posaljem jos nesto?
poslao sam uplatnicu 5 marta.. i server jos nije pusten. da li jos nesto treba da posaljem?
Da li si morao da napravis 2 posta u 2 minuta?..Pogledaj dal si ispravno poslao mail, ako jesi onda posalji punisheru PM.
punisher1389: Kad te se budem docepao dax, ni VMA te nece zakrpiti
Šta je ovo još spam botova??
Nemanja Velickovic
@::Zen:: napredujemohahahah xd poceli i botovi da se interesiraju za forum xd
![]()