Koji ?Glasajte
SMF
MYBB
Koji ?Glasajte
"Kraljevi metafore sve dok nas ne zatvore!" - Beogradski Sindikat
SMF sam koristio ranije na svojim forumima, dok od skora nisam prešao na vbulletin. SMF je jednostavan siguran i funkcionalan, imaš pregršt tema i modifikacija koje za mybb nemaš, kad malo bolje pogledaš svi mybb forumi su na isti kalup, u svakog pogledu.
mybb ***** :P
Hvala na odgovorima momci.
Smf realno.
Poz
Nemanja Velickovic
EX CyberShark.RS AdministratorStudentski predstavnik u Studentskom parlamentu Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u BeograduClan organizacije ''Grupa za SPEKOF''Clan ''Saveza studenata Beograda''Trenutno se bavim web designom i social-media marketingom.
Za vise informacija na velickovicnemanja0@gmail.com![]()
pogledal mybb rad na ovim stranicama sto sam pokusao da radim prije dosta vremena
http://gaming-cs-zajednica.allalla.com/
http://cs-zajednica.comule.com/
ovo nije reklama foruma jer se ove adrese ne koriste to sam radio za probu da vidim kakav je MYBB
Pozdrav,
MyBB je napredniji softwer, mnogo bolji od SMF-a.
Iako imaju dosta slicnih odlika, kao automatsko instaliranje modova, plugina, ali je mybb uvek bio napredniji.
Recimo poslednje verzije nemaju refresh stranice prilikom odgovora vec s uradjene u ajax-u i js-u. MyBB je mnogo laksi za koristenje za pocetnike, zatim mnogo bolji za potpune redizajne, a i odlican je u pogledu dizajniranja, jer ima najnaprednije dizajnere, programere i modove.
U pogledu dizajna, rasporeda i funkcionalnosti je daleko najbolji medju free softwerima.
Mada je u konkurenciji sa phpbb-om i smf-om imao jedini hakerski napad, koji je uspio oboriti njihov zvanicni web sajt.
Po meni, koliko sam gledao mybb je osiguran izasticen softwer, ali o tome ne vredi pricati jer su isto tako osigurani i phpbb i smf, sve u svemu dok se ne dokazu price da mybb nije siguran, ostaje najbolji(iako su to samo price, jer do sada nije bilo security problema na forumima)
Zdravo, Ukoliko trebate web developera ili informaticke usluge predlazem vam da pogeldate moj portfolio na adresi www.boris-markovic.me i kontaktirate me ! Hvala, Prijatno !
vb !![]()
"Gledam sliku od malog sa blindiranim cvikama i pogledam pseudonim kisobran i setim se da nekad je bio lik do jaja mogo si se zakleti u njega. Al jebiga sta ce, svakom svoje dupe milo. Spakovo se, klisno, u fupu sve je prizno. I stare drugare sve je redom izdo."
->UrOS<-
MyBB! Nazalost MyBB ima manje tema od SMF![]()
U ovom slucaju Smf !
Ali da ima u ponudi Vbulletin onda bi on bio !![]()
Bob[@]N^^
Da ali treba platiti licencu. :P
Hvala svima koji su glasali opredelio sam se za smf www.24-online.info![]()
RPO is a suitable choice for endeavors expecting fast development and quick staffing needs while holding their remarkable image character and culture. Its expense viability increments after some time as additional workers are recruited, going from tens to hundreds or even thousands every year.
RPO enlistment is great for organizations requiring proficient HR assets to oversee enrollment without recruiting full-time representatives. An adaptable choice permits entrepreneurs to work with RPO enlistment process reevaluating organizations just when they need new competitors>> recruitment process outsourcing
Last edited by KilleHunters; 20.03.23 at 18:29.