Шта се дешава са гедром ?
Да и Вас није затворила порезна ? :'Д
Шта се дешава са гедром ?
Да и Вас није затворила порезна ? :'Д
Sta je svrha tvog komentara ?
Шта се овде није разумело ?
Nista, sta bi se desavalo?
Jednostavno ne vidim poentu cimanja oko Gather kad ljudi ocigledno dodju, odigraju 2-3 meca i filozofiraju o nagradama.
Sve im je osposobljeno, sto sad ne igraju?
Ni ti sigurno nemas odgovor na to, kao ni oni sami.
Nemamo mi nikakve veze sa poreskom upravom jer je Gather neprofitna organizacija, sve finansije mu poticu od Sharka.
I mogao bi malo da pripazis na ponasanje prema moderatoru, ovakav odgovor nije bas prikladan, ima primesu arogancije.
Хахахаха , очиглено има мало тролера :Д
Слабо примећујете иронију хахаха
Какво играње , нисам кантер упалио месец дана ,ал видим ништа се не дешава :С шит
Чуј да припазим на понашање хахаха Боже мој , џаст трол донт би мед мај френд :д
X@X@@X@XX@@X@X@XX@@X@X cuj ovog da pripazi na ponasanje....pa l3pt3j3b() X@@XX@@X@X@X kakvi mozgovi...
cvele jos jedan takav com ide ban
mene lik banovo sto sam spamovo spam temu lulz
Rekoh je DZABA STE KRECILI
VRACAJ STARI GATHER!
p.s mega nadam se da neces banimam neke slike sa starog gatera da objavim da podsetim malo
![]()
I sta si sad postigao @b1SHOPlulz ? Molim te manje rasipaj tu pamet, posto jedva da je i imasLjudi su stvorili nov gather tj ono sto ti nikad u zivotu neces uspeti napraviti
![]()
Stari gather vise ne postoji.
Radnik koji je vodio racuna o njemu pre mene mi nije prosledio fajlove, tako da stari gather komotno mozete otpisati.
On se ne moze vratiti.
A sto se tice bana, necu te banovati zbog posta vec zbog duplog naloga.
Sacekaj da ti istekne ban na glavnom nalogu, imas jos 10 dana, a ovde si dobio permanent.
@McGhousT
Ne, cinjenica je da su u pravu, trenutno nema igraca.
Jedno mi nije jasno, ako imaju toliko informacija, zasto ne kazu sta toliko ne funkcionise na novom sistemu.
Ili jos bolje, sto to nisu izneli krajem leta prosle godine, pre nego sto smo poceli raditi na novom sistemu?