Results 1 to 1 of 1

Thread: VIP Adria League CSGO , LOL , FIFA 2017

 1. #1
  Vodnik
  Join Date
  Dec 2016
  Age
  29
  Posts
  17
  Karma
  4

  VIP Adria League CSGO , LOL , FIFA 2017

  Vipnet i ESL potpisali su višegodišnji ugovor o strateškom partnerstvu i najavili pokretanje regionalne esport lige pod nazivom Vip Adria League powered by ESL
  Natecanja će se odvijati online, a liga će s kvalifikacijama trajati od druge polovine jula, sve do velikog finala na Reboot InfoGameru krajem novembra ove godine. Format lige osmišljen je po uzoru na ESL Pro League format. Pravila lige bit će ista kao i kod ostalih ESL Pro liga, a liga će se sastojati od kvalifikacija, grupne faze i doigravanja, odnosno finala.

  Igrice: Counter-Strike: Global Offensive by Valve, League of Legends by Riot, i FIFA 2017

  Kvalifikacije: eliminacioni krugovi – najbolji prolazi
  Online kvalifikacije:
  Svaki krug kvalifikacija omogućuje jednom timu da se plasira u grupnu fazu, tako da timovi koji ispadnu u ranijoj fazi, mogu pokušati ponovo u sledećem krugu kvalifikacija. Putem kvalifikacija traži se osam najboljih timova koji će nastupiti u grupnoj fazi.
  Grupna faza: Round Robin sistem
  Timovi igraju online svaki protiv svakoga skupljajući bodove. Na kraju grupne faze najbolja četiri tima ulaze u veliko finale.
  Finale: Najbolji od tri
  U trajanju od dva dana, najbolja četiri tima igraju svako protiv svakoga u areni u sklopu Reboot Infogamer festivala, koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od 25. do 26. novembra.

  Nagrade:
  Timovi se bore za titulu prvaka s nagradnim fondom od minimalno 20.000 evra.
  Mečevi će se prenositi na službenom Twitch kanalu Vip Adria lige, a finale lige moći će se pratiti i uživo na Reboot InfoGameru.
  Last edited by Munjeta; 25.05.17 at 14:44.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •