Pozdrav forumasi, od danas je zvanicno Counter Strike: Global Offensive free to play, dok postojeci koji vec imaju igru spadaju u prime.
https://store.steampowered.com/app/7...bal_Offensive/
Pozdrav forumasi, od danas je zvanicno Counter Strike: Global Offensive free to play, dok postojeci koji vec imaju igru spadaju u prime.
https://store.steampowered.com/app/7...bal_Offensive/
Daj da podignemo jedan![]()
Ја не причам и не пишем, ја завијам. Не завијам што ме је страх, не завијам што сам бесан. Завијам да би ме чопор чуо мој, да би ме чули вукови, да би ме чуле вучице, да би ме чули вучићи, да би се окупио чопор мој! А, када се окупи чопор мој, бојте се пси!
zasto sam ja onda kupovao na obadva naloga -.-
Ја не причам и не пишем, ја завијам. Не завијам што ме је страх, не завијам што сам бесан. Завијам да би ме чопор чуо мој, да би ме чули вукови, да би ме чуле вучице, да би ме чули вучићи, да би се окупио чопор мој! А, када се окупи чопор мој, бојте се пси!
Na 1.6 sada ostaju oni koji nemaju dovoljno dobar racunar i to je to.![]()
Em je free to play, em su namestili battle royale mod koji je toliko ocajan, da ja nemam komentar.
fuj..
Na sve nacine pokusavaju da povrate igrace..
Last edited by Airbrate023; 07.12.18 at 17:51.
igrao sam csgo 5god uvek je pun citera bio i lagovao i trista stvari jos. nikad nece biti dobra igra.
Ma meni je ****** tesko taj cs go. Kombinacija sourca i mapa, sa Call of Duty znaci nista gore.
Već su počeli da bataljuju i CSGO jedina prednost je što 1.6 može da se modifikuje i da se štiti od čitera
Dosta stvari su s****li u csgo, misle da nesto ulepsaju dodaju nesto novo, ono jos gore zajebu igricu. 0 optimizacija igrice za****li za AMD graficke da ne mozes da igras pogotovo RX seriju grafickih kartica nema sanse udjes u csgo, do sutra da nabrajam. Vidim ja da ce dosta ljudi vrati na cs 1.6 bar tako gledam po fejsu.
Kako je to moguce da je kod tebe uvek bio pun citera, a ja igram igru jos od 2011 kad je bila beta... odnosno izazak igre 2012... i za ovih 7 godina ako sam 20tak puta naisao na citera, , znas sta je problem u tebe rode moj, ti si navikao ocigledo da sabijas igru, i cim se pojavi neko bolji, koji te izuva odmh "evo ga citer" jer si navikao ti da izuvas...da ti na mixu ubacimo nekog profesionalnog igraca recimo bilo kog u top 5 timova pod laznim imenom ti bi ga optuzio da je citer , a sto se tice bagovanja, ja sa time nemam problem
Jednu stvar mogu da tvrdim zasigurno oni koji dodju sa cs go na 1.6 server dobijaju ban za aim na 1.6 serverima (od administratora koji ne znaju svoj posao da rade kako treba,svaka cast izuzecima ) sto znaci da sigurno nabija dobar skill
Za ostatak nisam u toku i ne mogu govoriti o ostatku igre ...
pa ne, to je cinjenica, covek navikao da sabija i da je uvek prvi na semaforu, i jbg dodje neko ko izuva bolje i odma evo ga citer, kazem ti evo da uzmemo top 5/10 timova , nekog igraca da izvucemo i stavimo ga pod laznim imenom s time da mu je i steam na private, svi bi sumnjali da je neki citer... veruj mi, ukljucujuci i mene, da ne ispadne sad samo on ili vi.. a ja koji sam realno ( mid skill ) dve lestvice od high-a.. mid, mid-high i high....jer secanje ma quakenet-u dok smo drzali gather i clanzone skill je bio rasporedjen na sledece : low, low mid, mid, mid high i high